Чергову поліцейську станцію відкрили у селі Ладиги

469

Безпека для жителів громади та умови для дільничих. Чергову поліцейську станцію відкрили 18 червня у селі Ладиги, що входить у Староостропільську громаду. Дату відкриття поліцейської станції обрали не просто – 18 червня дільничі святкували своє професійне свято. Для контролю за порядком у громаді така станція вкрай необхідна.

Поліцейську станцію відкрили у селі Ладиги. Вона вкрай необхідна, адже населений пункт знаходиться далеко від центру громади і не усі жителі мали можливість звернутися до правоохоронців.

Тепер правоохоронці зможуть допомогти жителям найближчих сіл у вирішенні усіх хвилюючих питань, так як будуть постійно на місці.

Поліцейські станції у громадах відкривають у рамках проєкту “Поліцейський офіцер громади”. За час його реалізації вже відкрили 44 таких пункти. Та зупинятися не збираються, попереду ще багато сіл, які потребують таких станцій.

Жителі села Ладиги зможуть у будь яку хвилину звернутися до правоохоронців і проконсультуватися з вирішення тих чи інших питань.

Відкриття таких станцій є важливою умовою для плідної праці дільничого. Для догляду за правопорядком у селі також встановили камери відеоспостереження.

Поліцейську станцію у Ладигах відкривали у день професійного свята дільничих, офіційно із піснями та короваєм. І вже традиційно представники головного управління національної поліції  разом із дільничим перерізали стрічку.

" " " "