“ЧЕРВОНА” ЗОНА РИНКІВ

532

Хмельницькі речові ринки продовжують працювати у звичному режимі.

Однак, продавці та підприємці мають бути щепленими. Це передбачають карантинні обмеження “червоної”зони. Ніхто не відміняв і маскового режиму. У місцях продажу мусять бути дезинфікуючі засоби. І, звичайно,дотримання безпечної дистанції.

Хмельницький речовий ринок відкритий для покупців. Окрім вихідних – у понеділок та четвер. Додаткових карантинних обмежень на собі покупці не відчули.

Обмеження посилили для підприємців та продавців. Вони мусять мати сертифікат про повну вакцинацію, негативний ПЛР- тест, або ж довідку про те, що перехворіли на соvid. Це додаткові умови роботи ринків у “червоній” зоні.

А от покупців на ринку помітно поменшало.- кажуть продавці. Припускають,- потенційні клієнти не знають, що ринки працюють. Тай доїхати зі сусідніх областей стало проблемніше, адже у пасажирів мимагають ковід-сертифікати.

Окрім ковід сертифікатів на ринку додаткових обмежень не вводили. Тут діють знайомі правила безпеки, як от масковий режим. У місцях продажу мусять бути дезинфікуючі засоби. Продавці та покупці дотримуватися соціальної дистанції.

За дотриманням карантинних вимог пильнуватиме поліція. У разі порушень підприємці ризикують отримати штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

 

" " " "