Чим вражатиме туристично-фестивальна програма Хмельницького.

1366

Рок-енд-буг, Арт-мажор-шоу та Глушенков-фольк-фест. Обласний центр готується до старту туристичного сезону. Вже третій рік поспіль з весни і до осені місто поглинає  хвиля фестів на всякий смак.  2019-й не виняток. Стартуватиме турсезон з Великоднього ярмарку 13 квітня, а завершиться «Республікою». Організатори обіцяють – буде гучно, яскраво, цікаво і смачно.

Руйнуємо стереотипи. Вже третій рік поспіль Хмельницький доводить – наше місто не лише столиця ринків, а й потужний фестивальний осередок України. Перша подія  – Великодній ярмарок.

Далі естафету підхоплять мажоретки.  «Арт-мажор-шоу» відбудеться уперше і триватиме одразу три дні.  Чекають не лише гостей з України, а й з закордону.

Наступним у програмі – День Європи в Україні. Торік 18 травня у молодіжному парку грали «Чарівну флейту» Моцарта просто неба. Цього буде Штраус і джаз.

З 24 до 26 травня Хмельницький відпочиватиме на «Рок-енд-Бузі».  Публіку розважатимуть на трьох сценах понад 40 гуртів.

А для шанувальників хореографії  організатори оновили фестиваль ім. Володимира Глушенкова.  Тепер захід називається «Глушенков-фольк-фест», відбуватиметься він з 12 до 17 червня.

Закриють туристичний сезон у Хмельницькому «Республікою». Загалом бюджету міста насичена шоу-програма обійдеться  у 6 мільйонів гривень.

 

 

" " " "