Чоловічий баскетбол у Хмельницькому

781

 Від школярів та студентів і до аматорів та професійних гравців. У Хмельницькому пройшов перший тур чемпіонату області з баскетболу серед чоловічих команд. Участь у турнірі взяли шість збірних. Це – представники тих міст, де дійсно культивують гру з м’ячем. 

 Коли спорт у задоволення. У Хмельницькому пройшов перший тур чемпіонату області з баскетболу серед чоловічих команд. Участь у турнірі взяли шість збірних.

 Натомість Хмельницький, Шепетівка, Кам’янець-Подільський, Старокостянтинів та Полонне – традиційні учасники. Вони не пропускають жодного турніру. Цього року на змагання навіть заявилася збірна обласного центру.

 Зібрали, каже Олексій Літвінов, кращих з кращих. Єдиний мінус – команда ще не зіграна. Тож завдання на турнір не стільки перемогти, як зігратися. Колектив цьогоріч тільки дебютує, а відтак результат поки що не важливий.

 На перемогу у цьогорічному чемпіонаті претендує і команда ОДЮСШ. До формування складу, кажуть, підійшли відповідально. Кістяк колективу – насправді хороші гравці.

 Команда, каже капітан, повністю укомплектована і, що головне, – зіграна. У такому складі – тільки до перемоги.

 Разом з тим, свої сили команда не переоцінює. Усі суперники досить сильні, тож позмагатися таки доведеться.

 А ось чи стане Кам’янець переможцем буде відомо аж навесні, бо ж зараз пройшов лише перший тур чемпіонату. Наступного року команди зіграють ще раз та вже визначать між собою кращого. 

 

" " " "