Чорна середа для алкоголіків Хмельниччини: на Львівщині знищили 14 тонн “нашого” алкоголю

Фальсифікований алкоголь було вилучено у підпільних гуральнях Хмельниччини ще 6 років тому

2268

На Львівщині, у містечку із вельми символічною назвою Винники, сьогодні було знищено 37 тисяч пляшок (!) фальсифікованого алкоголю. У літровому еквіваленті це становить 14 тонн випивки.

Спостерігати  за цим розпачливим видовищем запросили численних журналістів, які все ретельно записали і зафільмували. Мабуть, серед запрошених були лише поборники тверезого способу життя, бо у випивох би точно стався серцевий напад від такого дійства.

Весь цей алкоголь було вилучено на Хмельниччині ще в 2014 році. Але відтоді тривали судові позови, власники билися за свій “скарб”, намагаючись йго відсудити, проте зрештою правосуддя все-таки ухвалило знищити фальсифікат. І сьогодні цей обряд відбувся при свідках. Криміналісти кажуть, що це – найбільша партія за всю історію України.

Секретами технології знищення поділився міністр юстиції Денис Малюська. Процес цей доволі тривалий. Кожну пляшку мають відкоркувати та вилити її вміст у велику бочку. Там алкоголь підфарбують спеціальним барвником і тоді відправлять  на очисні споруди… Іроди:)

" " " "