Чорноострівський аграрний ліцей  відзначив 55 років з часу існування.

1283

Чорноострівському  ліцею – 55 років. За цей час заклад підготував понад  13 тисяч студентів. Нині перспективний фах там здобувають діти не лише із Хмельниччини, і й із сусідніх областей. А от до дня народження ліцеїсти та педколектив  підготували  цікаву концертну програму та шанування для ветеранів педагогічної ниви.

Студентка другого курсу Юлія у мабутньому отримає фах кулінара. Нині ж дівчина у числі кращих ліцеїстів.  Навчанням у професійно-технічному закладі задоволена.

А от Олександр Ставінога  любить техніку. Хлопець  вже вміє ремонтувати дрібні неполадки у тракторі. та до серйозних робіт у полі поки не готовий. Каже, усе попереду.

Цього дня до ліцею завітали учні, педагоги та ветерани викладацької ниви. За 55 років існування тут провчилося декілька поколінь. Зараз освіту в стінах закладу здобуває понад 200 ліцеїстів. Усі вони мають гарну перспективу у працевлаштуванні, адже такі професії, як водії, слюсарі та кухарі вкрай необхідні на ринку праці. Має ліцей і непогану  матеріально-технічну базу.

До теплих привітань у день гарного свята доєдналися і помічники народного депутата Сергія Лабазюка. Від благодійного фонду нардепа «Ми поруч» вони вручили для закладу подяки педагогам та корисний подарунок.

Незабаром аграрний ліцей відзначатиме ще одне свято – день працівника  сільського господарства. Адже саме завдяки підготовці кадрів у закладі аграрна галузь має гарне підсилення.

" " " "