ЧУ з козацького двобою: хмельничани кращі .

982

76 місць та стільки ж відзнак. З таким доробком повернулися хмельничани з чемпіонату України з козацького двобою. Турнір, приурочений Дню українського козацтва, відбувся у столиці та об’єднав кілька сотень спортсменів з усієї країни. Не залишилася осторонь і Хмельниччина. Честь нашої області захищали хмельницькі та старокостянтинівські самсонівці. Як результат, на три з половиною десятки спортсменів – 76 місць та грамот.

Ката зі зброєю та без неї, легкий та дозований контакти, а також октагон – версій багато, втім перемоги є у кожній, а точніше 76 місць та стільки ж грамот. Днями з таким результатом повернулися хмельничани з чемпіонату України з козацького двобою.

Чемпіонат України приурочили до Дня українського козацтва. Власне, саме з цієї нагоди столиця об’єднала кілька сотень спортсменів з усієї країни.

Честь нашої області захищали хмельницькі та старокостянтинівські самсонівці. Традиційно, привезли нагороди, щоправда, кажуть, на такий результат, навіть, самі не сподівалися – на три з половиною десятки спортсменів – 76 місць та грамот.

Щоправда, до грудня самсонівці не відпочивають. Через півтора тижня у Польщі відбудеться міжнародний турнір з бойових мистецтв. Власне, туди і намилилися хмельницькі спортсмени.

 

" " " "