ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ

344

Чужих дітей не буває. Рік тому на телеканалі ТV7+ у програмі «Відверто» історія Лесі Чорномаз та маленького Дениса розчулила серця глядачів у всьому світі. Під час пожежі у власному будинку хлопець отримав 70% опіків тіла. В той день він був один вдома, багатодітна мати ж легковажно ставилася до своїх батьківських обов’язків. Йому пощастило найменше серед братів та сестер, хоч і отримав найцінніше – люблячу сім’ю. Одна новина на телебаченні перевернула життя не тільки Дениса, але й нашої героїні – Лесі Чорномаз.

Трагедія, яка змінила два життя. Чотири роки тому, у палаті Хмельницької обласної дитячої лікарні Леся Чорномаз познайомилась з Денисом. Через нещасний випадок хлопець отримав майже 70% опіків тіла. Відтоді Пані Леся знайшла сина, а юний Денис – нову сім’ю. За плечима юнака понад 30 операцій, а попереду ще довгих 10 років реабілітації. Проте жінка каже – з кожним кроком вони наближаються до успішного фіналу.

Зараз Денис живе повноцінним життям. Про трагедію тих років нагадують лише шрами на тілі та постійні медичні огляди. Окрім названого сина, пані Леся має рідного – Богдана. Різниця між хлопцями лише в два місяці, тому спільну мову знайшли одразу.

На даний момент Денис живе у Кам’янець-Подільському районі разом з рідними братами та сестрами. На жаль, офіційного опікунства над юнаком поки що взяти не можна, адже дітей не розлучають. Зведений брат Богдан також навчається у Кам’янці, тому мають між собою постійну комунікацію. Також Дениса відпускають на канікули в Хмельницький.

3 грудня 2020-го року Леся Чорномаз прийняла важке рішення – відправитись у зону бойових дій. Жінка пройшла три місяці підготовчого курсу молодого бійця на львівському полігоні. Після плідних тренувань пів року перебувала на сході в місті Нью-Йорк, Донецької області. Службу проходить в десятій гірсько-штурмовій бригаді восьмого батальйону.

Місяць сьогоднішньої відпустки пані Леся присвятить близьким та рідними. На Дениса очікують ще десятки операцій, але найголовніша з них – пересадка шкіри. Жінка запевняє, за своїх дітей віддасть все.

" " " "