Чи дотримуються хмельницькі перевізники карантину?

2557

Обмежувальні заходи – у дії. Хмельницькі копи перевірили чи дотримуються перевізники обмежень під час карантину. Водії тролейбусів та маршруток повинні перевозити не більше як десять людей у салоні. Чи порушують кермувальники режим та як ставляться до обмежень?

Так хмельницькі патрульні перевіряють чи дотримуються перевізники обмежень під час карантину. Водії тролейбусів та маршруток повинні перевозити не більше як десять людей у салоні.

Більшість водіїв, кажуть патрульні, обмежень дотримуються, щоправда незначні порушення копи таки фіксують.  Це, переважно у години-пік – зранку та ввечері.

Водії і справді ставляться з розумінням. Спершу, кажуть, ще доводилося гиркатися з пасажирами, зараз ситуація стабілізувалася.

Самі ж пасажири розділилися на два табори. Одні категорично проти обмежень. Чекати своєї черги у тролейбус чи маршрутку або пройтися пішки не хочуть. Інші ситуацію розуміють.

Якщо ж водії перевозитимуть понад десять людей у салоні – постануть перед законом. За порушення передбачена адміністративна відповідальність.

На Хмельниччині за таке порушення водіїв вже штрафували. У самому ж обласному центрі поки що обходяться попередженням. Щоб не довелося складати адмінматеріали, копи просять водіїв не порушувати, а пасажирів мінімізувати поїздки.

 

 

" " " "