День національної поліції

379

На варті спокою. І вдень, і вночі вони оберігають громадян. 4 липня своє професійне свято відзначила національна поліція. З цієї нагоди у головному управлінні області відбулись урочистості – кращі отримали нагороди, а сумлінних занесли на оновлену дошку пошани. Показали полісмени і свою матеріально-технічну базу.

У переддень свята двері головного управління відкрили для відвідувачів – ззовні розташована оновлена дошка пошани кращих працівників, усередині виставка спорядження та зброї.

Відтепер у поліції з’явився і відкритий фронт-офіс. З його допомогою у холі головного управління громадяни можуть отримати довідкову та консультаційну інформацію.

В області досить успішно втілюється в життя проєкт « Поліцейський офіцер громади». На зміну дільничним тергромади отримали працівників у погонах, що комунікують із жителями  населених пунктів та старостами. Тож працівників усіх рангів цього дня вітали гості та родини присутніх. Понад 150 людей отримали різного роду відзнаки за сумлінну працю. До привітань приєдналась і голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Показали полісмени для журналістів свою, так би мовити, кухню. Оперативність та відповідальність – визначальні риси у роботі поліції. Оновлене приміщення отримала у служба виклику 102.

Серцем управління є ситуаційний центр. Саме звідси працівники здійснюють контроль за всіма нарядами поліції області.

Тож ці бійці готові до викликів. Загалом, у лавах поліції на Хмельниччині служить понад 2500 працівників.

" " " "