День Незалеженості: які заходи будуть у Хмельницькому

406

Незалежні й суверенні. За тиждень Україна та українці відзначатимуть 30-ту річницю незалежності. У Хмельницькому святкових заходів планують чимало, і розпочнуться вони вже цього тижня. До святкувань долучаться й старостинські округи.

Вже цього тижня Хмельницький одягнеться у патріотичні жовто-блакитні кольори. До святкувань також приєднаються старостинські округи, там заходи відбудуться 22 серпня.

У місті святкові заходи відбудуться з 21  по 24 серпня на майдані біля кінотеатру Шевченка та у Молодіжному парку. 23 серпня в день державного прапора вперше у Хмельницькому відбудеться політ українського стяга за допомогою дронів.

Також 23 серпня відбудеться своєрідний історичний екскурс у рамках проєкту “Вони любили наше місто. А ти?”, а також велопарад  у вишиванках вулицями міста.

Урочиста церемонія підняття державного прапору у Дендропарку «Поділля» на висоту 50 метрів, опера та кіно під відкритим небом, концерти, виставки і свято Борщу очікують хмельничан та гостей міста в день святкування 30-ї річниці незалежності України.

" " " "