День поцілунку. Чи пам’ятають хмельничани свій перший раз?

1143

Поцілунок повернув до життя Сплячу Красуню, перетворив Чудовисько в Принца і розбив темні сили. А на що здатний поцілунок в реальному житті? Це не тільки прояв любові і ніжності. Це ще й потужний антидепресант, фітнес-тренер і лікар. Поцілунки мають виключно сприятливу дію на організм.

З поцілунку починається наше життя і вони супроводжують нас до останнього дня. Що ж таке поцілунок? По-перше, це прояв найвищих почуттів двох людей один до одного. По-друге, засіб для подолання депресії і підвищення настрою. По-третє, спосіб схуднути, адже одна хвилина пристрасного поцілунку спалює майже 6,5 калорій. А ще поцілунок здатний зміцнити імунітет, зняти стрес, посилити кровообіг, поліпшити роботу серця і навіть продовжити життя.

Окрім позитивного впливу на організм, поцілунки мають і дуже вагому емоційну складову. Бажання поцілувати іншу людину психологи пояснюють простими фізіологічними потребами.

За словами психологів одним з найприємніших спогадів для людини є і перший поцілунок. Хмельничани розповіли нам про свій перший досвід.

Світовий рекорд найдовшого поцілунку був встановлений в День Святого Валентина. Він тривав 58 годин, 35 хвилин і 58 секунд. Для всіх інших людей, які не рвуться до рекордів, День поцілунку – прекрасний привід згадати про прості радощі життя.

" " " "