День Поля-2019 групи компаній VITAGRO

1640

Через сильні дощі українські аграрії можуть недорахуватися врожаю. Як мінімізувати наслідки надмірної вологи – міркували сільгоспвиробники з різних куточків України у селі Лісоводи, що на Городоччині під час Дня Поля. Його традиційно організовує для свої агропартнерів група компаній VITAGRO.

Понад 5 сотень сільгоспвиробників України приїхали до Лісоводів. Теорією та практикою господарювання на землі з ними поділилися фахівці групи компаній VITAGRO.

У 16 областях України є наші агрономи-консультанти ,який складають науковий відділ. У 18-19 роках нам вдалося закласти більше 260 дослідних ділянок. Досліди – це і сорти,які підходять для даної області і технології ,щоб ця інформаця зійшлася до центрального науквого центру і ми мали технологію,яку рекомендуємо для наших паронерів.

Часті дощі завдали додаткових турбот аграріям. Нині запаси вологи значно перевищують норму . А це призводить до численних хвороб рослин. Науковці групи компаній VITAGRO порадили гостям як зберегти врожай за таких кліматичних умов.

Ми маємо в квітні більше 30 відсотків понад середню норму , в травні на 60 відсотків перевищили норму опадів. І це все сказалося на хвороби і шкідників. Відповідно пропонуємо технологію, які рекомендуємо сорти, адже кожен сорт окремо реагує на ці зміни клімату .

На дослідних ділянках аграріям показали як проявили себе за нинішніх погодніх умов так звані “адаптивні” сорти пшениці та сої торгової марки Семеліта. Насіння цих сортів виговляють ось на цьому сучаному заводі ,що знаходиться у селі Лісоводи. Восени минулого року тут ввели в експлуатацію новий елеватор. Сучасне обладнання дозволяє мінімізувати людський фактор, що покращує якість насіння.

Фахівці агрохімічної  компанії VITAGRO пропонують парнерам агрономічний супровід протягом всього терміну вирощування врожаю.

Це не працює просто як купив продав . Це разом із компанією Вітагро, який контролюють і погоджують кожен вид засобів захисту рослин.

В компанії VITAGRO переконані, що лише спільними зусиллями можна досягти гарних результатів. Тому охоче діляться секретами успіху у різних сферах господарування.

Любимо вивчати щось нове. Займаємося рослинництвом , вирощуємо всі культури.Навіть цукровий буряк, який не всі аграрії люблять. В нас є техніка , агрономи. Велику нішу в групі компаній займає свинарство. Це близько 70 тисяч голів одночасного утримання. Велику нішу займає скотарство.

 

 

 

" " " "