День працівника ЖКГ

461

Кращі у галузі. Напередодні відзначення дня працівника ЖКГ подяки отримали кілька десятків працівників. Їх привітали в обласній раді, а саме свято припадає на 21 березня. Голова ради Віолета Лабазюк побажала трудівникам успіхів та наснаги.

Понад 11 років Сергій Лигун очолює місцеве підприємство комунальної галузі у Наркевичах. Специфіка роботи, каже керівник, різноманітна. Це і водопостачання, і вивезення сміття, і ритуальні послуги.

Окрім копіткої роботи, важлива складова галузі – підготовка кадрів. Цим займаються у навчальному центрі житлово-комунального господарства Хмельницької обласної ради. За рік там проходять перенавчання понад тисяча людей.

Загалом, області налічують 90 підприємств житлово-комунальної галузі. Серед них 16 надають послуги теплопостачання, а 7 вивозять чи переробляють побутові відходи. Десятки інших щодня дбають про добробут жителів Хмельниччини. Усіх їх сьогодні щиро вітали у Хмельницькій обласній раді. Напередодні свята працівники різних галузей отримали подяки та грамоти з рук голови ради Віолети Лабазюк.

Через карантинні обмеження на урочистостях були присутні не усі відзначені працівники. Тож частину відзнак передали на підприємства у різні куточки області.

" " " "