День захисту дітей у «Берізці»

1808

Подарувати частинку добра. Співробітники силових відомств Хмельниччини завітали у дитячий будинок «Берізка», куди привезли одяг та солодощі. Так вони привітали малюків з днем захисту дітей. Вихованці Берізки, своєю чергою, влаштували для силовиків яскравий концерт.

Семирічна Ангеліна перераховує танкИ, які встигла вивчити. Дівчинку виховують у Хмельницькому будинку дитини «Берізка». Тутешні малюки завжди радо зустрічають гостей. 1 червня до них завітали відвідувачі з нагоди Дня захисту дітей.

У «Берізці» нині виховують трохи більше ста малюків віком від народження та до семи років. До вітань з нагоди Дня захисту дітей доєдналися і співробітники служби безпеки. Працівники Хмельницького управління передали для малечі солодощі та одяг. До слова, спецслужбовці підтримують будинок дитини постійно.

Хлопчики й дівчатка котрі мешкають у будинку дитини готуються до прийому гостей по-особливому. Кожні відвідини для них – маленьке свято.Приєдналися до своєрідного відзначення Дня дитини представники чи не всіх силових структур.

" " " "