День захисту дітей. У Теофіпольській громаді відбулося справжнє свято дитинства

629

У перший день літа з яскравими враженнями та емоціями. Першого червня в Україні відзначають міжнародний день захисту дітей. У Теофіпольскій громаді відсвяткували по особливому. Вперше в громаді організували профорієнтаційний захід «Місто професій», а ще дітей розважали живі скульптури та святковий концерт.

Велика сцена на центральній площі містечка, дитячі усмішки та водночас переживання, адже деякі виступають.

Загалом гуляння у Теофіполі було поділене на кілька локацій. На сцені окрім виступів талановитої молоді, було і нагородження. Кращих за проявленні успіхи впродовж року чекали подяки та подарунки. Зокрема, два десятка місцевих дітлахів отримали відзнаки, солодощі та грошові відзнаки від голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк та благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми Поруч».

Окрім виступів на сцені для дітей у місцевому парку організували місто професій.  Діти мали змогу відчути себе в ролі багатьох спеціалістів. Проте, найбільше уваги отримали рятувальники, поліцейські та медики.

А ще свою професійну майстерність показали курсанти та офіцери Хмельницької прикордонної академії Ім. Б. Хмельницького. Вони продемонстрували зброю, якою захищають спокій дітей та дорослих, також ефектно виступила і кінологічна служба.

" " " "