Держпродспоживслужба проти КЕВ

1280

Не згоден із тарифами – пиши скаргу. Житель мікрорайону Ракове звернувся у Держпродспоживслужбу. Суть звернення –  аби ті перевірили тарифи на воду. Встановило вартість контрольно-експлуатаційне управління міста Хмельницького. Держпродспоживслужба виявила порушення – та припис не виконується.

Військовий пенсіонер Володимир Янковець  не згоден із тарифами на воду, котрі  встановлені  контрольно-експлуатаційним відділом.  Саме він обслуговує будинки у мікрорайоні Ракове.Чоловік подав скаргу до Держпродспоживслужби ще кілька років тому. Проте остаточної крапки в цій історії нема і досі.

У Держпродспоживслужбі пояснили – перевірку експлуатаційного відділу дійсно проводили та навіть  винесли припис – перерахувати тариф. Однак він не виконується, а КЕВ, незгодні з рішенням після перевірки,поскаржились до окружного адмінсуду.

Поки судовий процес триває. Минулого тижня контрольно-експлуатаційний відділ провів збори мешканців, аби повідомити їм – вартість послуг на водопостачання знову буде змінено А будинкоуправління №2 КЕВ для того, щоб підвищити тариф,має перезаключити договори з мешканцями.

Зараз справа знаходиться у Верховному суді. Дату проведення слухання поки не призначено.

" " " "