Дев’ять претендентів з п’яти навчальних закладів. У Хмельницькому шукають кращого студента-правника

853

Кмітливий та активний. У Хмельницькому шукають кращого студента-правника. Управління юстиції в області такий конкурс влаштовує вперше. Заявки на нього подали майже два десятки претендентів. Після першого етапу десять конкурсантів відсіяли, тож до фіналу дійшли тільки дев’ять. Це – представники п’яти навчальних закладів міста.

Настя Йолтуховська – студентка-третьокурсниця. Навчається у ХУУП. Майбутню професію, розповідає, обрала ще у дитинстві.

Від мрії до дії був всього один крок. Дівчина поступила на юридичний факультет., а вже за три роки навчання вирішила – у майбутньому буде адвокаткою.

А ось Ігор Лущан – курсант-прикордонник. Після завершення навчання, розповідає, буде правником на державному рубежі.

Бути правником, каже юнак, не так то й просто. Потрібно знати не лише закони, а й вміти відстоювати власні інтереси та захищати інших.

Служити людям у майбутньому, запевняють студенти, готові. Сьогодні ж Настя та Ігор – конкуренти. Вони – учасники конкурсу “Кращий студент-правник”. Правовий турнір управління юстиції влаштовує вперше. Заявки на нього подали майже два десятки претендентів.

Після першого етапу дев’ять конкурсантів відсіяли, тож до фіналу дійшли тільки десять. Це – представники п’яти навчальних закладів міста.

Це, по суті, – другий етап конкурсу. До третього дійдуть лише п’ять студентів-правників. А ось кращого серед кращих журі визначить вже у прийдешню п’ятницю.

" " " "