Сучасні технології у полі

1264

Сучасні технології у полі. Аби полегшити роботу агрономів та вести бізнес максимально ефективно – в ГК VITAGRO впроваджують інновації. Стан посівів визначають за допомогою дронів, після чого передають інформацію на спеціальну онлайн-платформу.  Таким чином фахівці дистанційно можуть керувати агропроцесом.

Агроном Богдан Понайда запускає в небо свого «цифрового помічника». За допомогою дрона збирає вичерпну інформацію щодо стану посівів.

Дані з гектарів площ, які важко обійти ногами,  з’являються на екрані гаджета за ічені хвилини. Додаткова інформація надходить із планшетів, що має кожен агроном. Після чого завантажується на спеціальну онлайн-платформу, де проаналізувати показники дистанційно можуть інші фахівці ГК VITAGRO. Так, миттєво відреагувати на ту чи іншу проблему та розробити подальший алгоритм дій.

Окрім дронів, в арсеналі VITAGRO – сучасні твердоміри. З їх допомогою агрономи визначають, на якій глибині і де саме на полі є ущільнення. Відтак покращують технології обробітку ґрунту та збільшують врожайність.

За допомогою новітніх технологій кожен гектар землі в ГК Вітагро використовують максимально ефективно. Робота в напрямку діджиталізації, кажуть аграрії,  активно триває. Адже це запорука успіху сучасного агробізнесу.

 

" " " "