ДІМ ДЛЯ СИРОТИ

505

Дім для сироти. Дітлахи зі шкіл та садочків міста взяли участь в благодійній акції. Понад сто дітей майже два місяці майстрували будиночки, які організатори реалізують на аукціоні. А усі виручені кошти передадуть у будинки-інтернати.

Напередодні новорічних свят дітлахи зі шкіл та садочків міста долучились до благодійної акції “Дім для сироти”. Понад сто дітей майже два місяці власними руками майстрували будиночки. Визначили й переможців конкурсу, усі вони отримали заохочувальні подарунки.

Виготовлені будиночки будуть реалізовані через аукціон. Усі виручені кошти організатори акції передадуть у будинки-інтернати, аби  там для дітей влаштували справжнє новорічне свято. Соломійка посіла одне із перших місць у конкурсі. Вона каже, будиночок робила із маминою допомогою.

Колектив дитячого юнацького центру став другим у конкурсі. У ньому учні беруть участь уже три роки поспіль. Цього разу дітлахи змайстрували двоповерховий будинок з балконом, точнісінько як у казці. У будівництві кожен із них виконував свою роль.

Громадська організація “Хмельниччина без сиріт” допомагає дітям-сиротам, а також тим, хто раніше перебував у дитбудинках. Так, організація оголосила про збір коштів для колишньої вихованки сиротинця матері п’ятьох дітей. Нещодавно сім’я втратила будинок, тож мати просить допомоги у всіх небайдужих.

" " " "