Діти пільгових категорій отримали подарунки від благодійного фонду «Ми поруч»

1054

Чужих дітей не буває. Семеро вихованців нині мешкають у дитячому будинку сімейного типу у селі Лонки, що у Волочиську. Заклад функціонує вже 6 років. І за цей період там встигли започаткувати справжні родинні традиції.

Шість років тому пані Тамара створила дитячий будинок сімейного типу у селі Лонки. З того часу жодного разу не пошкодувала, адже тепер вона мама десятьох дітей. Усі – різні, зауважує жінка, втім любить кожного однаково.

 Багатодітна мама розповідає, живуть дружно. Разом навчаються, працюють по господарству та відпочивають. Мають і декілька сімейних традицій. Маленький Ігор,  наприклад, полюбляє щонеділі разом із мамою ліпити вареники. А у майбутньому бачить себе агрономом.

Яна – одна з найстарших у родині. Наступного року вона закінчує школу. Планує стати перукаркою. Поки канікули – готується до майбутніх іспитів та допомагає мамі.

У Міжнародний день захисту дітей у гості до родини приїхали помічники народного депутата України Сергія Лабазюка та привезли солодкі подарунки.

Пакунки із солодощами також отримали діти загиблих на Сході військових. Таких героїв у Волочиському районі – 10. Серед них – батько Софії Геннадій Вегера. Дівчинка, попри важку втрату, не втрачає віри та робить все можливе, аби досягти успіху.

" " " "