Дитячий оздоровчий заклад ПАТ “Хмельницькобленерго” готується до відкриття нового сезону

2923

Дитячий оздоровчий заклад «Джерельце» в селі Жилинці Ярмолинецького району, власником якого є ПАТ «Хмельницькобленерго», — на порозі нового сезону. У ці теплі весняні дні робота тут буквально «кипить»: повсюдно прибирають, фарбують… Доводять до ладу як помешкання майбутніх відпочивальників, так і саму — доволі чималу — територію.

«Джерельце», яке заслужено зажило слави одного з найкращих дитячих таборів України, є прозорим та відкритим закладом. Отож не випадково функціонує сучасний сайт закладу із розділом «Всі фотозвіти», де можна переглянути майже щоденні фото розважальних заходів, екскурсій та пригод.

Минулого літа, до прикладу, малечі полюбилися загально-табірні заходи, як «Джерельце має талант», конкурсно-ігрова програма «Доторкнись до криниці народної», шоу-програми «Міс та Містер Джерельце», розважальна програма «Пірати карибського Джерельця». А ще ж різноманітні пізнавальні екскурсії «Стежками рідного краю» у Хотин, Кам’янець-Подільський, Вінницю тощо.

Паралельно з  активним відпочинком та всебічним розвитком дітей фахівці закладу забезпечують їхнє загальне оздоровлення.

 Це те оздоровлення, яке дитячий заклад пропонував щороку, а ось цьогоріч на малих відвідувачів очікує новинка. Оздоровче «Джерельце» обзавелося власною соляною кімнатою.

Такий спосіб оздоровлення — абсолютно безпечний та дієвий. Це тому, що на дитячий організм діють не препаратами, а природною сіллю.

А ще за підтримки компанії-шефа суттєво оновлено кухонне обладнання в їдальні. А значить — процес приготування смачних, поживних страв для малечі стане простішим та ефективнішим.

Отож поспішайте замовити путівку в онлайн-магазині на сайті ПАТ «Хмельницькобленерго» — подаруйте своїй дитині 21 день абсолютного ЩАСТЯ!

 

 

" " " "