«Дівчина, яку ми вбили»

1016

Жоден злочин не дасть про себе забути. У Хмельницькому відбулася презентація нової книги прикарпатської письменниці Поліни Кулакової «Дівчина, яку ми вбили». За рахунком – це вже третій роман авторки. Вона пише у жанрі детективного трилера. Попередньо дівчина вже видала дві успішні роботи – «Я пам’ятатиму твоє обличчя» та «Корсо».

Злочин, загадка та кара – така фабула нового психологічного трилеру письменниці Поліни Кулакової. Авторка незмінно працює у нетиповому для України жанрі. Каже, його обрала свідомо і хоче розвиватися далі, доповнюючи іншими художніми елементами.

У новій книзі – історія про молоду симпатичну дівчину Лідію, яка загинула при загадкових обставинах. Протягом сімнадцяти років після трагічної події винних так і не знайшли, тому злочин не залишився без покарання. Авторка розповідає, в основу книги лягла реальна подія, яка трапилася в Івано-Франківську у 1999році.

Книга написана так, щоб читач не здогадався – хто злочинець. Творіння розраховане на азартного любителя детективів.

Хмельницький став останнім містом у всеукраїнському турі. Далі авторка зануриться у написання наступних історії, аби не залишати читача без новинок.

" " " "