Дівчині з Кам’янця-Подільського, яка потрапила в ДТП у Польщі, потрібна допомога

Насті вже зробили дві операції, і вона жива, але потрібно дуже багато грошей

2244

Молода кам’янчанка Анастасія Кочеткова, яка потрапила в жахливу ДТП із автобусом у Польщі, потребує допомоги, повідомляє vdalo.info. Анастасія – одна із пасажирок злощасного автобусу, який розбився у Польщі 6 березня дорогою до українського кордону.

За попередніми висновками слідства, водій рейсового автобуса Познань-Херсон не впорався з керуванням, і автобус знесло у кювет. Поліцейські кажуть, що він йшов трасою на високій швидкості, а потім раптово погасив її, здійснюючи маневр. Однак інертна машина не змогла вписатись у трасу і, перелетівши через огорожу, злетіла з віадука і кювет. При цьому шестеро пасажирів загинуло на місці. Ще понад 40 людей одержали травми різного ступеня важкості.

Близько десяти пасажирів – у дуже важкому стані. Серед них – і наша землячка із Кам’янця-Подільського Анастасія Кочеткова. Мати виїхала до неї у Польщу. Упізнати доньку жінка змогла за допомогою ДНК-тесту. Кажуть, у дівчини дуже набрякло обличчя.

В госпіталі Перемишля, де знаходиться дівчина, їй зробили вже дві операції. Лікарі попередили матір, що перша доба найкритичніша, і все може статися. Але поки сталося диво: Настя досі жива, хоч і досі не приходить до тями. Польські медики зуміли ввести її в стабільний стан, але він дуже важкий.

Знадобиться ще дуже багато часу, щоби з’явилася повна впевненість, що дівчина житиме, і щоби дати їй шанси на відновлення. А крім часу, потрібні будуть ще й великі гроші. Адже й ті операції, що вже зроблені, і подальше лікування, коштуватимуть дуже дорого. І ще невідомо, чи виплатить страховку компанія-перевізник, з вини якої люди опинились у такій біді.

Читайте також: У Хмельницькому потрійна ДТП призвела до колапсу транспорту

У будь-якому випадку на лікування дівчини потрібні гроші, і немалі. Волонтери просять допомогти матері.

Номер її картки у ПриватБанку: 5168-7573-4476-1715 (мама Ірина Стадниченко).

" " " "