Дністер на Хмельниччині забрав два життя

Обидва чоловіки втопилися під час купання

2125

На Хмельниччині за добу Дністер забрав два людські життя. Один чоловік потонув у Новоушицькому районі, інший – у Кам’янець-Подільському.

Про ймовірну біду із 66-річним жителем села Шебутинці Новоушицького району повідомили на службу ДСНС вчора о другій ночі. Чоловік напередодні зник під час купання у Дністрі біля Шебутинець. Пошуки у водоймі рятувальники призначили на ранок. Однак поліція та місцеві жителі продовжували обстежувати берегову лінію і вночі. Близько четвертої ранку тіло потопельника виявили неподалік від берега. Звісно, він не подавав ніяких ознак життя. Тіло відправлено на судово-медичну експертизу.

Ще одна трагедія сталась 27 червня неподалік від села Врублівці Кам’янець-Подільського району. Звідти ввечері того дня надійшло повідомлення, що на Дністрі потонув 32-річний чоловік.

Щоби знайти потопельника, рятувальникам довелося обстежити дно річки на площі у 5000 квадратних метрів. Та зрештою за допомогою крюка-кішки тіло було знайдено. Його підняли на поверхню і також передали на експертизу працівникам поліції.

А тим часом, обласна служба ДСНС ще раз попереджає: будьте пильні під час купання. Не запливайте далеко від берега. Не йдіть у воду напідпитку. Стежте за дітьми і за тими, хто прийшов на річку разом із вами. Не залишайтесь у воді надто довго, щоб не переохолодитись. Не пірнайте у незнайомих місцях.

" " " "