Днями у Хмельницькому відбулись змагання з кінного спорту

638

Днями у Хмельницькому відбулись змагання з кінного спорту. Усі охочі мали можливість спостерігати за турніром та подивитись вражаюче кіно-трюкове шоу. Учасниками стали представники 6-и областей України.

На відкритому чемпіонаті міста з кінного спорту змагалися вершники у подоланні перешкод. Цей вид називається конкур. Чемпіонат тривав з 26го по 27 червня. У змаганнях брали участь команди не лише з Хмельницького, але й з 5 інших областей.

Було всього 4 висоти 110, 90, 80 та 50 сантиметрів. Кількість перешкод залежала від складності маршруту. Максимально на одному маршруті в цих змаганнях  було 11 перешкод. Учасники були раді показати свої сили в турнірі та активно відпочити.

Співраця міської ради і місцевого спортивного клубу може посприяти розвитку кінного спорту в Хмельницькому на більш важливому рівні. В цьому перконаний начальник міського управління молоді та спорту.

Окрім того, гості та учасники могли насолодитись виступом відомої трюкової команди «Українські козаки» Олега Юрчишина. Каскадери показували складні вправи на конях та вражали глядачів своїм професіоналізмом і артистичністю.

 

" " " "