До дня Незалежності у Хмельницькому влаштували легкоатлетичний турнір

691

Не парадами єдиними. День Незалежності у Хмельницькому відзначали і спортивними змаганнями. На стадіоні «Поділля» відбувся легкоатлетичний турнір.

На турнір приїхали спортсмени зі столиці, Чернівецької та Івано-Франківської областей. Хмельниччину, а саме місто Полонне на турнірі представляв Василь Янюк. Чоловік бере участь в змаганнях вже втретє, нині біг дистанцію на 100 метрів. Каже своїм результатом задоволений.

Приїхали на турнір і відомі спортсмени – олімпійці, призери різноманітних змагань. Олександр Бортюк – учасник двох олімпійських ігор 92-го та 94-го років. Легкоатлет каже, для нього це не змагання, а приємна зустріч із колегами.

І хоч більшість учасників турніру вже не займаються спортом професійно – тренування не полишають та тримають себе у формі.

Цьогоріч у турнірі брали участь не тільки ветерани, а молоді спортсмени. Лоліта Юрченко – легкоатлетка, у спорті вже три роки, мріє стати призеркою Олімпійських ігор.

Впродовж турніру пройдуть змагання з бігу  на дистанції від ста до п’яти тисяч метрів, спортивної ходьби, стрибків у висоту та довжину, потрійних стрибків, штовхання ядра, метання списа та диска. Триватиме турнір 24 та 25 серпня.

 

" " " "