До Нового року патрульні прибрали ялинку .

763

Гірлянди, іграшки та дитячий хенд мейд. Ялинку біля Управління патрульної поліції прибрали до Нового року. Зимову красуню полісменам допомагали чепурити школярі міста. До слова, прикраси на ялинку, зробили саме вони, на уроках трудового навчання.

На майданчику навпроти Управління патрульної поліції – шум та гамір. Тут зібралися учні практично усіх шкіл міста. Вони допомагають полісменам прикрашати ялинку до Нового року.

Прикраси на ялинку зробили самі школярі. У першій школі, до прикладу, іграшки майстрували на уроках трудового навчання. Поробки – дерев’яні. З однієї сторони учні прилаштували новорічну картинку, з іншої – назву навчального закладу.

Прикрашати ялинку до Нового року допомагають полісменам й учні тридцятої школи. Спеціально для красуні вони змайстрували ексклюзивні іграшки.

Залишитися осторонь, каже директор школи, не могли. Все тому, що з копами працюють вже три роки і за цей час подружилися, а друзям на свята прийнято дарувати подарунки.

Новорічну ялинку прибирали не тільки учні шкіл. Створити святковий настрій патрульним захотіли і їх чада.

Низ ялинки прикрасили самі діти, а вже верхівку довірили професіоналам.  Наймолодшим своїм помічникам допомагали патрульні.

" " " "