До Волочиська з’їхалися найсильніші люди західної України

1543

 До Волочиська з’їхалися найсильніші люди західної України. Цими вихідними там відбулися Всеукраїнські змагання із жиму лежачи. Наймолодшому спортсмену – всього 12 років. А він уже підіймає вагу більшу за власну.

Понад 40 учасників із різних областей України. Цими вихідними у Волочиську відбулися Всеукраїнські змагання із жиму лежачи. За перемогу спортсмени боролися  у різних вікових та вагових категоріях.

Неабияку фізичну підготовку показували і діти. Так, наймолодшому учаснику всього лише 12 років. Він вижав 40 кілограмів, а це більше за його власну вагу.  Розвінчували міфи про «слабку стать» і жінки.

Пауерліфтинг – вид спорту, кількість прихильників якого щороку збільшується як в Україні, так і за її межами. Своїх чемпіонів-силовиків має і Волочиський край. Вадим Довганюк – неодноразовий чемпіон та рекордсмен світу з пауерліфтингу. Сьогодні він – головний суддя змагань.

 Аби взяти участь у чемпіонаті, не одну тону заліза підійняв і Руслан Шевцов разом із вихованцями. Як тренер, так і його підопічні показали хороші результати.

Підтримав проведення турніру і народний депутат України Сергій Лабазюк.

 

" " " "