Допоможіть врятувати життя Артема

1181

9,5 млн гривень. Саме стільки коштів необхідно, аби врятувати життя дворічного  Артема із села Лісоводи Городоцького району. У хлопчика нейробластома  наднирника з ураженням кісткового мозку. В Україні шанси на порятунок невисокі. А рахунок, який виставила іспанська клініка, для сім’ї не підйомний. Відтак батьки звертаються по допомогу до усіх небайдужих.

12 жовтня маленькому Артему виповнилось 2 роки. Батьки хлопчика  заздалегідь почали готуватись до святкування. Повітряні кульки, смачний торт та багато подарунків – ось так у сімейному колі вони хотіли відзначити день народження сина. Однак зустрічати дворіччя малюка довелось у лікарняних стінах. Наприкінці вересня у Артемка піднялась висока температура. У Городоцькій лікарні її стабілізували та направили дитину на обстеження в область.

На даний час Артемко проходить третій курс хіміотерапії. Однак, якщо лікувати хлопчика в Україні, шанси на порятунок невисокі. Відтак батьки прийняли рішення  рятувати сина за кордон.

Вартість лікування – 9,5 мільйона гривень. Для родини це непідйомна сума. Відтак звертаються по допомогу до небайдужих людей.

Відтепер життя Артемка залежить від небайдужих людей.

Кошти можна перерахувати за реквізитами:

№ картки у Приватбанку  грн. –  4731  1856  2014 3021 – Скрипова Ольга

№ картки у Приватбанку  Євро – 4731 1856 2014 3039 – Скрипова Ольга

№ телефону батька  – 068 607 17 57  Скрипов Юрій

" " " "