“Досягайте більшого з кращими!” У Хмельницькому педагогічним досвідом ділилися кращі вчителі країни

928

“Досягайте більшого з кращими”. Під таким гаслом у Хмельницькому стартував освітній фестиваль “Khmelnytskyi Edfest”. Кращі вчителі України ділитимуться із колегами своїм педагогічним досвідом. Приймає фестиваль  Хмельницька гімназія №1. У рамках заходу відбудуться майстер-класи, тренінги та лекції.

До Хмельницького приїхали кращі педагоги України. Разом із колегами вони міркуватимуть над секретами успішного навчання. Всього – 26 спікерів із Тернополя, Полтави, Києва, Львова та Хмельницького. І сотні слухачів.

У Хмельницькому освітній форум проходить другий рік поспіль. І має перспективи здобути статус  щорічного і традиційного. У Хмельницькому зацікавлені, аби освіта у місті була кращою в Україні.

Під час фестивалю відбудуться тренінги і майстер-класи. Педагогиня Світлана Зайцева приїхала до Хмельницького із Полтави. Із колегами поділиться досвідом – як розвивати емоційний інтелект школярів.

Кожна школа має мати план підвищення кваліфікації вчителів – каже гостя фестивалю, заступниця Міністра освіти і науки України Любомира Мандзій. Держава передбачила на це гроші.

Триватиме освітній фестиваль протягом двох днів.

" " " "