Довічно: на Хмельниччині засудили до найвищого покарання двох кривавих убивць

Душогуби позбавили життя подружжя, яке приймало їх у своєму домі

17412

У Кам’янець-Подільському міськрайонному суді розглянули справу щодо вбивства подружжя у селі Великозалісся Кам’янець-Подільського району. Йдеться про моторошний випадок, що стався ще в серпні 2016 року.

Того дня, 13 серпня 2016, двоє місцевих чоловіків, 30 і 44 років, завітали на гостину до свого 62-річного односельця та його цивільної дружини. Господарі гостинно прийняли їх у себе, разом із ними сиділи та чаркували. А по тому гості зарубали і господаря, і його дружину сокирою, а самі якнайшвидше покинули місце злочину.

Мертві тіла виявив хтось із односельців. Обоє, і чоловік, і дружина лежали в одній із кімнат будинку. Про страшну знахідку відразу сповістили поліцію. Поліцейським, що прибули на місце злочину, вистачило однієї години, щоби розкрити справу і затримати убивць, які на той момент переховувались у своїх знайомих.

Читайте також: На Хмельниччині син забив батька палицею до смерті

Ті спочатку пробували все заперечувати. Мовляв, нічого не чули й не знаємо. Однак односельці підтвердили, що бачили, як чоловіки змивали з себе кров прямо біля криниці. Але, незважаючи на їхні зусилля , кров збереглася й на одязі убивць. Крім того, багато їхніх прихованих і не прихованих слідів залишилось на місці злочину.

До речі, молодший з чоловіків, 30-річний, уже відбував строк за вбивство. Та, видно, життя його нічому не навчило. Отож, тепер обидва спокутуватимуть свій гріх довічно.

 

" " " "