ДРУГА ЗМІНА У ТАБОРІ EKO-LIFE ЗБРУЧ

314

40 дітей військових із Волочиської громади заїхали на чергову зміну до табору національно-патріотичного виховання Eko-Life Збруч. Знаходиться він поблизу села Зайчики на березі мальовничої річки. Відпочинок для дітей захисників та захисниць безкоштовний. Оздоровчо-патріотичний проект під назвою «Поділля мрій» фінансує благодійний фонд народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч».

Перший день другої зміни у таборі Eko-Life Збруч минув під гаслом знайомств. Діти вигадували назву загонів і кодекс поведінки.

Протягом семи днів відпочинку на дітей чекає цікаве дозвілля, ігри, конкурси та екскурсії. Тут можна пограти у футбол, теніс чи волейбол. До схочу блукати у лабіринті та парку розваг.

Подорож Збручем на катамаранах – одне із улюблених занять.

Наповнити кожен день перебування дітей у таборі яскравими емоціями намагаються вихователі. Підготували різноманітні конкурси, екскурсії та змагання.

Після активного відпочинку усіх кличуть до столу. Харчування тут п’ятиразове. Їжу готують у Полянській школі та підвозять бусом.

У меню обов’язково присутні овочі та фрукти.

Проект під назвою «Поділля мрій» ініційований та фінансується за підтримки благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч».

Працюватиме табір на базі відпочинку ЕКо лайф Збруч протягом літа. Всього запланували 8 заїздів. За цей час тут відпочинуть та оздоровляться 320 дітей.

" " " "