ДРУГА ЗМІНА В ДІЇ

363

10 днів в гармонії з природою та друзями. У таборі Еко ленд санаторію Лісова пісня добігає кінця друга зміна відпочинку для дітей військовослужбовців. Здійснюються  дитячі мрії в рамках проекту «Поділля мрій»  від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч». Щодня у таборі вирує життя – діти підкорюють найближчі гірські вершини, відпочивають у басейні та просто насолоджуються відпочинком. Черговий день у таборі розпочався та тривав під дощем. Та незважаючи на погодні умови для дітей підготували цікаві майстерки, зустрічі та заняття спортом. Ранок у санаторії розпочався активно – із джаст денсу.

Діти діляться, саме дискотеки та рухливі конкурси їм подобаються найбільше.

Після рухливих забав загони вирушили навчатися мистецтву квілінгу. Саме цей вид творчості допомагає розвивати дрібну моторику рук.

Власними руками дітки створювали маленькі пелюстки майбутньої квітки.

В перервах між заняттями діти розповідають, найголовніша їх мрія – перемога України. Рідну країну після перемоги бачать квітучою та розвинутою.

Велику увагу у таборі приділяють не тільки розвагам, а й фізичному стану дітей. Не перешкодив заняттю фізкультурою навіть дощ, адже у запасі вихователів безліч вправ для виконання у межах спортзалу.

Після активних занять та фізкультури, для нових звершень та відкриттів, діточки вирушили обідати. Цього разу місцеві кухарі частували дітей супом, голубцями та ягідним компотом. До слова, харчуються дітлахи в Еко Ленді 5 разів на день.

Підкріпившись на дітлахів очікувала справжня несподіванка. У табір зі зброєю та службовими собаками завітали мужні охоронці рубежів – прикордонники.

Приїзд прикордонників до табору дав змогу діточкам оглянути та дізнатись будову справжньої зброї, а також навчитись правилам самозахисту.

Виставкова зброя притягнула до себе усіх хлопчаків.

Та серед різноманіття локацій найбільше дітям сподобались чотирилапі друзі прикордонників.

Прибуття прикордонників до табору не лише розвага для дітей, а й можливість ознайомитись із професією, аби в подальшому майбутньому  обрати правильний шлях.

Більшість дітей тут знають, що таке служба, адже батьки у них військові. Валентин каже, мріє стати військовослужбовцем, і захищати рідну країну від ворогів, як робить це його батько.

Попри дощову погоду ще один день у Еко Ленді завершився щирими дитячими емоціями. Завдяки відпочинку тут дітлахи знайдуть багато нових друзів, та хоча б на декілька днів забудуть про страшні події. Саме заради дітей та їх щасливого майбутнього українці повинні гуртуватися, і не опускати руки. Адже така бажана та довгоочікувана перемога вже зовсім близько.

" " " "