Дружні змагання з волейболу.

847

Дитяче свято та дружні змагання. Цими вихідними у селі Волиця Хмельницького району зустрілися любителі волейболу. Та це був не єдиний привід зустрітися.  Для більшості хмельничан  ігрові майданчики – звична річ. А от у селах, які знаходяться неподалік від міста, вони або відсутні, або в жахливому стані. За ініціативи небайдужих громадян та підтримки меценатів нещодавно у Волиці з’явився новий майданчик.

Юрій Сосніцкий проживає у селищі Волиця, Хмельницького району. Волейбол полюбив ще з дитинства. Каже, кожного тижня разом із друзями зустрічається на майданчику біля школи. У селі спорт поважають і приділяють йому чимало часу. Та для повного комфорту не вистачало спортивного майданчика. Щоб згуртувати усіх, довелося проявити ініціативу. І завдяки активним громадянам вдалося реалізувати давню мрію – створити майданчик для гри у волейбол.

Змагання з волейболу відбувалися у святковій атмосфері. До оновленого майданчику прийшло чи не усе село. І вмить увесь простір замайорів повітряними кульками. Жителі Волиці вкотре показали молоді гарний приклад для наслідування. І фізкультура на свіжому повітрі відтепер стане невід’ємною частиною розваг для усіх.

Дітям такі забави до вподоби. Малеча активно вболівала за свої команди.

Гучне свято на все село вдалося організувати за сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка. Усіх охочих безкоштовно частували українськими смаколиками та вручали повітряні кульки.

У підсумку – перемогла дружба. Обидві команди отримали  почесні подяки та грошові винагороди від нардепа. А всі, хто завітав на спортивне свято – масу позитивних емоцій та гарний настрій.

" " " "