ДТП із травмованими на Хмельниччині: автівка збила дівчину на переході

Наразі в поліції встановлюють усі обставини обох інцидентів

1870

За останню добу в Хмельницькій області зафіксовано дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких двоє людей зазнали травм. Окрім цього в поліції також зареєстровано ще 22 аварії, які обійшлися без травмованих, та  9 випадків кермування автівкою у стані алкогольного сп’яніння, які, на щастя, теж виявили вчасно. Про це повідомляють у звіті прес-службі Національної поліції у Хмельницькій області.

Так, один з інцидентів трапився вчора, 16 липня, приблизно о 15:22. Виконуючи маневр розвороту за кермом автомобіля «Сітроен Берлінго», 37-річний селянин зіштовхнувся з автомобілем «Мерседес Віто», за кермом якого перебував 50-річний житель міста Славута. Подія трапилася між містом Славута та селом Цвітоха на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів».

Аварія призвела до травмування 46-річного чоловіка, який був пасажиром автомобіля «Мерседес Віто». Постраждалого госпіталізували до Шепетівської ЦРЛ.

Ввечері того ж дня в області сталася ще одна аварія, в якій постраждала людина. Приблизно о 19:50 в місті Нетішин автомобіль «Рено Кліо», за кермом якого перебував 34-річний містянин, збив 15-річну мешканку міста Славута, котра перетинала дорогу нерегульованим пішохідним переходом.  Аварія призвела до того, що дівчина отримала травму у вигляді забою хребта. На щастя все закінчилося благополучно і потерпілій навіть не знадобилася госпіталізація.

Читайте також: Фатальна ДТП у Чемеровецькому районі: двоє людей загинули і ще двоє травмовані

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

" " " "