ДТП на в’їзді до Хмельницького забрала життя двох людей

2360

Смертельна пригода. У ніч з 29-го на 30-те травня на в’їзді до Хмельницького сталася резонансна ДТП. Водій електромобіля, директор департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Роман Миколаїв, просто врізався у лісовоза, що стояв на узбіччі. Двоє людей загинули на місці події, ще п’ятеро – травмовані, серед них – троє дітей. Наразі пасажири авто перебувають у медичних закладах, а чиновник – у ізоляторі тимчасового тримання.

Ніч з 29-го на 30-те травня. Сонне місто сколихнула жахлива подія. На в’їзді до Хмельницького сталася смертельна ДТП. За кермом авто був директор департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Роман Миколаїв. Чоловік, ймовірно, не впорався з керуванням та на шаленій швидкості врізався у лісовоза, що стояв на узбіччі. На місце події практично одразу прибули медики та правоохоронці.

З неофіційних джерел стало відомо, що посадовець відпочивав у одному з комплексів за містом і, до слова, їздив туди на службовому авто, втім чи кермував п’яним на місці пригоди встановити не вдалося.

Наслідки пригоди – наджахливі. Двоє людей загинули на місці події, ще п’ятеро – травмовані, серед них – двоє дорослих та троє дітей. Наразі двоє дітлахів перебувають у дитячій міській лікарні, а жінка ще з однією дитиною – у обласній. Дівчинка у важкому стані.

Сам чиновник перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Про підозру йому поки що не повідомили, а ось міська рада вже прийняла відповідні міри.

У слідство, каже Олександр Симчишин, не вмішуватимуться, адже самі зацікавлені у його чесності та прозорості.

Та найбільше покарання, пан Миколаїв вже поніс. Пасажирка, що загинула, Наталія Докторук через тиждень мала стати його дружиною.

Втім, не судилося. Тепер замість білих кольорів будуть чорні.

" " " "