ДТП у Білогірському районі: двоє людей травмувалися

На Хмельниччині не змогли розминутися бус та маршрутка

1315

Напередодні ввечері, приблизно о 22:00, на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, в котрій постраждали легковик та маршрутка. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився на автодорозі Кременець-Біла Церква-Радивилів біля села Водички, що в Білогірському районі. За попередніми даними не змогли розминутися дві автівки – маршрутка Mercedes Sprinter та легковик “ВАЗ 2110”.

Зіткнення призвело до травмування двох громадян – 46-річного водія легковика та 63-річної пасажирки маршрутки.  При цьому автомобіль ВАЗ зазнав значних конструкційних пошкоджень, а маршрутка отримала велику вм’ятину з боку водійського крісла. Обидва транспортні засобі частково злетіли з дороги на узбіччя.

Коли бійці 24 ДПРЧ отримали від очевидців відповідне повідомлення, вони одразу ж вирушили на місце події. Прибувши на місце аварії надзвичайники надали допомогу в деблокуванні постраждалих з транспортних засобів, а також прибрали з дороги уламки понівечиних автівок та змили залишки паливно-мастильних матеріалів, попередньо відімкнувши від живлення їхні акумуляторні батареї.

Тим часом обох постраждалих громадян медики забрали на госпіталізацію до найближчого лікувального закладу.

Читайте також: ДТП у Ярмолинецькому районі: двоє загиблих та двоє травмованих

Усі остаточні причини та обставини інциденту наразі встановлюють правоохоронці.

" " " "