ДТП у Кам’янець-Подільському районі: легковик на повній швидкості злетів на узбіччя

Водій та його пасажир дивом залишились живі

2547

ДТП, що сталася вчора вдень у селі Гаврилівці Кам’янець-Подільського району, могла спричинити загибель, принаймні, двох людей. Двоє молодих хлопців, які летіли у некерованому автомобілі, могли розбитися на смерть. Та, на щастя, все обійшлося лише матеріальними втратами.

21-річний водій не зміг упоратися зі своїм автомобілем BMW 528, і машину на повній швидкості знесло з дороги на узбіччя. В результаті автомобіль зніс металевий паркан, що правив за огорожу приватному господарству. 19-річний пасажир горе-водія одержав невеликі забої та садна на голові й обличчі.  Медики надали йому допомогу без госпіталізації. Сам водій практично залишився неушкодженим.

Читайте також: У потрійній ДТП під Хмельницьким важко травмовано дитину: поліція розслідує обставини аварії

Водночас і знесений паркан, и сам автомобіль зазнали великих ушкоджень. Але добре, що все обійшлося лише понівеченим залізяччям.

На водія поліцейські склали адміпротокол про порушення правил дорожнього руху. Йому загрожує штраф. А крім того ще й можуть позбавити водійських прав на строк від 6 місяців до одного року. Ну і, звісно, вартість паркану доведеться відшкодувати.

" " " "