ДТП в Летичівському районі: водій із Запоріжжя вкоротив віку місцевому велосипедисту

Водій легковика виїхав на зустрічну смугу та збив пенсіонера

775

Напередодні, приблизно о 16:00, на трасі М-12 зі сполученням “Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знамянка”, в районі села Вербка, що в Летичівському районі, трапилася ДТП, в результаті якої загинув 70-річний велосипедист. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними, 34-річний мешканець Запоріжжя, який перебував за кермом іномарки “Фольксваген Джетта” та рухався в напрямку Вінниці, виїхав на зустрічну смугу та збив 70-річного чоловіка на велосипеді. Пенсіонер рухався узбіччям в напрямку смт Летичів. Потерпілий отримав травми несумісні з життям та загинув на місці події.

При цьому автомобіль вилетів з дороги у кювет та перекинувся. Як повідомляють експерти, в момент аварії водій легковика був повністю тверезий. Поліцейські наразі встановлюють усі обставини та причини аварії.

Читайте також: На Дуєнаєвеччині унаслідок ДТП загинув водій

За фактом вчиненого порушення ПДД в поліції вже відкрито кримінальне провадження. Поліцейські звертаються до всіх можливих свідків трагедії з проханням надати будь-яку інформацію, яка може допомогти слідству.

" " " "