Душогуб з Ізяславщини домагався м’якшого покарання за вбивство, але суд залишився непохитним

Обвинувачений подав апеляційну скаргу на вирок суду першої інстанції

564

На Хмельниччині апеляційний суд залишив чинним вирок суду першої інстанції щодо призначення покарання за вбивство людини. Душогуб, який у п’яному угарі  позбавив життя іншого чоловіка, намагався оскаржити призначене йому покарання. Однак перегляд справи в апеляційному суді не дав ніяких наслідків: Феміда залишилась непохитною.

 

Трагедія сталася в березні 2019 року в селі М’якоти тоді ще Ізяславського району. 41-річний чоловік завітав в гості на чарку до свого 56-річного односельця. Але під час чаркування щось пішло не так, і між чоловіками зав’язалася суперечка. Як це нерідко буває, вона швидко переросла у бійку.

Спочатку “гість” бив господаря кулаками, а потім схопив кухонного ножа і кілька разів вдарив ним чоловіка. Удари ножем припали на область грудей і шиї. Він поранень і великої крововтрати господар помер на місці конфлікту.

Читайте також: Вбивство на Хмельниччині: ревнива жінка зарізала суперницю

Побачивши результат своєї агресії, гість швидко покинув домівку і втік. Але вже за кілька днів поліцейські його розшукали і затримали.

Досудове, а згодом і судове слідство повністю довели вину підсудного. Душогуба засудили за ч.1 статті 115 (умисне вбивство) до 12 років і 6 місяців ув’язнення. Хмельницький апеляційний суд залишив цей вирок незмінним.

" " " "