Два дні на вивчення нового. У Хмельницькому відбувся другий «Khmelnytskyi EdFest-2020. Next».

830

700 учасників і лише два дні на вивчення нового. У Хмельницькому відбувся потужний освітянський фестиваль «Khmelnytskyi EdFest-2020. Next». Його організовують другий рік поспіль на базі гімназії №1. Першого дня вчителі практикували свої вміння на гімназистах. А от на другий влаштували майстерки для педагогів.

Майстерки та презентації дидактичних матеріалів. У Хмельницькому відбувся потужний освітянський фестиваль. Другий день розпочався із актуальних майстерок для педагогів. Святослав Ратушняк – директор гімназії №1 – розповідав присутнім про правові засади в навчальному процесі.

Чимало учасників фестивалю приїхали із інших областей. До прикладу, Микола Онищук – директор Машівського навчально-виховного комплексу Волинської області – такі фестивалі обожнює. Каже, вони збагачують педагогічний досвід.

А от пані Оксана подолала понад 400 кілометрів, аби роздивитися нові навчальні матеріали з хімії.

Навчання лише за книгою уявити дуже складно. Для проведення уроку все частіше почали використовувати інтерактивні дошки та додаткові матеріали. Останніх три роки ринок постійно наповнюється новинками, які розраховані на краще освоєння шкільного матеріалу.

А ще – глобуси у розрізі, макети людського тіла та роботи, які допомагають зрозуміти вчителя та книгу. На виставці новацій були і більш складні елементи для уроків.

Фестиваль організовують другий рік поспіль. Близько 700 вчителів мали можливість навчатися, спілкуватися, ділитися та отримувати корисний досвід.

Ба більше, завдяки отриманому досвіду цьогоріч будуть оснащувати кабінети у місцевих школах.

 

 

 

 

" " " "