Два виїзди і дві поразки. Хмельницький «Новатор» стартував у волейбольній Суперлізі

913

Два виїзди і дві поразки. Хмельницький «Новатор» стартував у Суперлізі. Два матчі волейболісти зіграли на Вінничині. Там вони поступилися минулорічним срібному та бронзовому призерам. Як налаштовані гравці на цьогорічний сезон та на що розраховують – дивіться далі.

Розпочинається все з тренування. Щовечора спортивний зал прикордонної академії збирає волейболістів. Вони готуються до матчів у найвищому дивізіоні.

Владислав Булавко – майбутній інженер. Він і входить до стартової шістки. А загалом, кістяк команди – школярі та студенти. Для них участь у найвищому дивізіоні – новий виклик та нові можливості. На нагороди не претендують, бо ж добре знають свої сильні та слабкі сторони.

Над помилками «Новатор» працює, втім швидко виправити їх не вдається. Команда – молода і не настільки зіграна, як суперники.

У найвищому дивізіоні «Новатор» вже провів два поєдинки. Обидва – на виїзді.

А відтак результат – передбачуваний. «Новатор» двічі поступився.

Вже у середині листопада команда зможе приймати суперників вдома. «Новатор» об’єктивно оцінює свої сили і прекрасно розуміє – з будь-яким з них буде непереливки.

А станеться це вже ближче до весни. Ймовірно, тоді юні новаторівці боротимуться не просто за кожен м’яч, а й за перемогу.

 

 

" " " "