Дві пожежі в житлових будинках за добу: один чоловік загинув

Рятувальники Хмельниччини ліквідували дві пожежі в житлових будинках за останню добу

682

На Хмельниччині протягом останньої доби рятувальники зафіксували та ліквідували дві пожежі в житлових будинках. Нажаль одна з них виявилася смертельною для господаря. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Так один з інцидентів трапився напередодні, 22 листопада. Об 11:15 на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про займання господарчої будівлі на території приватного домоволодіння в селі Мала Стружка, що в Новоушицькому районі. Отримавши повідомлення на вказане місце одразу ж вирушила чергова бригада рятувальників 16 Державної пожежно-рятувальної частини. Коли вони прибули на місце події, вогонь вже встиг розповсюдитись по площі 20 квадратних метрів. Пожежа була ліквідована об 11:44, а ще через 4 хвилини її повністю ліквідували.

На щастя в ході інциденту обійшлося без жертв чи травмованих, чого не скажеш про інший випадок, котрий трапився вже в ніч на 23 листопада о 00:35. У селі Клепачі Славутського району спалахнув житловий будинок. На вказану адресу одразу ж прибув черговий караул 18 ДПРЧ та надзвичайники з місцевої пожежної команди, що розташована в селі Ганнопіль. Перед прибуттям вогнеборців вогонь встиг охопити 30 квадратних метрів приміщення. Рятувальники не гаяли ні секунди та діяли оперативно, однак цього, нажаль, виявилося недостатньо. В ході розвідки житлового приміщення працівники газодимозахисної служби виявили у помешканні  тіло 49-річного господаря без жодних ознак життя. Вже майже о 01:00 пожежа була повністю ліквідована.

Читайте також: Пожежа на Хмельниччині: на згарищі знайшли тіло 84-річної пенсіонерки

Експерти схиляються до думки, що найбільш ймовірною причиною загоряння стало коротке замикання в електромережі.

" " " "