Дві вечірні ДТП на Хмельниччині: людей із травмами помчали до лікарень

Учорашній вечір не обійшовся на Хмельниччині без дорожньо-транспортних пригод

1563

Одна ДТП трапилась увечері 8 листопада у Ганнополі Славутського району на дорозі “Славута-Корець-Антоніни”.  На годиннику було 19.00, йдеться у повідомленні сектору комунікації поліції Хмельницької області.

Читайте також: На Хмельниччині потяг перетворив на груду металобрухту автомобіль, що стояв на рейках

55-річний чоловік, із місцевих, який був за кермом “ВАЗ 2107”, збив своєю автівкою пішохода. Той ішов узбіччям проїжджої частини. Потерпілим виявився 48-річний житель Житомирщини, якому тепер доведеться заліковувати травми у Славутській районній лікарні. Медики діагностували у нього перелом кістки лопатки та забійну рвану рану носа.

Того ж вечора, двадцятьма хвилинами пізніше, сталась аварія в обласному центрі на Львівському шосе. Тут зіткнулись автомобілі “Рено Дастер” та “ВАЗ 21091”. 69-річний житель Городоцького району, який був за кермом “Рено”, кажуть, не обрав безпечної дистанції між своїм автомобілем і “ВАЗ”.  До речі, 44-річний водій “дев’ятки” не постраждав. А от дві пасажирки “Рено” одержали травми. У 65-річної жінки – забій та підшкірна гематома гомілки. Її відправили в травматологію міської лікарні. У 57-річної пасажирки цієї ж машини – теж забій ноги. Щоправда, від лікарні вона відмовилась, обійшовшись лише оглядом і порадами медиків швидкої допомоги.

" " " "