Дворові олімпійські ігри

420

Для дітей корисно мати влітку цікаві забавки. І вони мають нагоду спробувати себе в різних спортивних іграх. Дитячі олімпійські дворові ігри проходять в  школах міста Хмельницького. Метання списа, кидання ядра і багато іншого представлено в програмі змагань.

У Хмельницькій школі №18 відбулись дворові олімпійські ігри. Їх вже традиційно проводять на літніх канікулах в різних школах. Діти мають нагоду набивати футбольний м’яч, метнути спис, кільце, ядро та стрибнути в довжину. Участь може взяти будь хто віком до 13 років.

На кожній локації дитина може набрати бали, за які потім отримає солодощі. Або ж вона може виконати норматив і отримати свій приз.

Такі змагання малечі до вподоби, адже вони знайомляться з новими цікавими іграми, каже методистка.

Діти беруть активну участь в таких цікавинках та охоче випробовують себе на п’яти локаціях. Окрім того, вони можуть спробувати проїхатись на велотренажері.

Кожен знайшов для себе найцікавішу гру та отримав приз.

Такі ігри почались з середини червня і триватимуть до кінця липня. Тому дітлахи ще мають нагоду стати учасниками. Окрім того, в серпні відбудуться перегони на толокарах і самокатах. В них зможуть взяти участь діти віком від 2 до 4 і від 4 до 7 років.

 

 

 

" " " "