ДИНАМІКА РІВНОВАГИ

269

Виставка, що дивує простотою та насиченістю кольорів. В художньому музеї свої роботи глядачам представив молодий художник Вадим Піщерський. Працює митець не лише з полотнами, а й металом. Проте однаково серйозно підходить до будь-якої роботи. До персональної виставки домінуючим обрав червоний колір.

За словами художника, пошук рівноваги у житті – важливе завдання для кожної людини. Адже поряд із динамічним сьогоденням не залишається часу на себе. Доробок, це поєднання  динамічних ліній та живописних полотен.

У картинах минулих років переважають червоні барви. Це, наголошує митець, колір привернення уваги, емоцій та піднесення. Проте є у доробку Вадима і картини із іншою палітрою фарб. Це перша повноцінна виставка молодого художника, тож  познайомитись із творчістю прийшла молодь. Радіють успіху та роботам і колеги по цеху.

Особливо за успіх сина радіє мати, подільська художниця Надія Борецька. Каже, він не має кумирів. Прагне працювати в індивідуальному стилі.

Працює художник і з металом. Тож на виставці були кілька  його робіт. Вадим  вважає, що однаково  цікаво працювати в різних жанрах. Тож постійно експериментує.

" " " "