Дитячій студії «Козаки Поділля» – 10 років

432

На ювілей до танцівників завітали з різних куточків України. Творчість козачат відома і далеко за її межами. Тож до святкувань хореографи та учні поставились відповідально – підготували насичену програму. У святковій залі побували і наші журналісти.

Десятиліття дитячої студії «Козаки Поділля» самі вихованці відзначили на сцені. Готували виступи для глядачів, а їх на ювілей завітало чимало. Квіти, подяки, подарунки – усе для кращих артистів.

Нині у студії займається понад сотня вихованців. Батьки без вагань обирають для дітей саме «Козаки Поділля». Адже це бренд, що славить Хмельниччину.

Понад десяток молодих танцівників випустила студія у доросле життя. Частина із них продовжують хореографічну підготовку у провідних вишах країни. Тут постійно оновлюють репертуар.

10 років – це поважний вік для студії, каже Олександр Драган. Вона сьогодні самодостатня одиниця філармонії. І навіть пандемія не загасила вогонь артистів до нових постановок. А бажаючих навчатись у студії – із надлишком.

За час діяльності студії козачата показали запальні танці  у різних країнах – усюди їх  вітають гарячими оплесками. І це привід готуватись до виступів ще наполегливіше.

 

 

" " " "