Диванно-карантинні розваги – огляд найпоширеніших інтерактивних забав, аби усі залишалися вдома

1590

Співочі, оздоровчі, дитячі, кулінарні  і мистецькі – карантинні челленджі заполонили світові соцмережі. Україна не виняток.  Юлія Астафурова зробила добірку з найцікавіших і найпопулярніших диванних розваг, усе, аби втримати людей вдома.

Диванно-карантинне дозвілля заполонило Інтернет. Аби втримати людей вдома світова спільнота робить контент на всяк смак. Найпоширеніший – музичний. Одним з перших з ініціативою домашніх концертів виступив Роббі Уильямс. Свій виступ співак назвав «корона караоке».

Далі до челленджу долучився Метью Макконахі, залізний Арні , Пінк і решта зірок. Деякі навіть ожили з небуття. Британський гурт «Бекстрітбойс» зібрався знову після 20 років мовчання аби втимати людей вдома.

В Україні однією з перших карантинну естафету підхопила Джамала.

Та не піснями єдиними. Національний олімпійський комітет за хештегом – тренуйся вдома- пропонує тренування від зіркових українських спортсменів.  Бронзова призерка чемпіонату світу з веслування на байдарках Анастасія Горлова демонструє вправи для стрункої фігури.

А якщо спорт – це не для вас, вашій увазі – кулінарні челленджі. Одим з перших до плити на камеру став теж спортсмен, футболіст донецького «Шахтаря» Євген Коноплянка. Хештег дл усіх охочих  «сам_собі_шеф».  Гірник  ексклюзивно готує рис з овочами.

І, звісно, всеукраїнський челендж для школярів – навчайся вдома. Щодня згідно програми телепередач національні канали транслюватимуть відеоуроки.

А для естетів – мистецькі флешмоби. Один з таких підтримав Хмельницький обласний художній музей.  Долучитися можна за хештегом «мистецтво вдома», або «пінчукартцентр».  Завдання: інтерпретувати на власний манер твори мистецтва.

Ініціаторка поширення в області – Ольга Долінська, директорка ХОХМу. Каже, навіть не очікувала такої кількості охочих долучитися.

Долучитися до усіх Інтернет флешмобів і челенджів може будь хто, будь коли і безкоштовно. Ба більше, доконаний факт, що творчість допомагає пережити стрес від багатьох неприємних подій,і навіть від вимушеної ізоляції. Головна умова – залишатися вдома!

 

" " " "