Ефективне партнерство – запорука успішного бізнесу

384

Співробітництво та взаємопартнерство вигідне з обох сторін. Півтора десятки данських компаній приїхали у Волочиськ аби поділитися досвідом та перейняти відчизняні напрацювання у свинарстві. Завітала іноземна делегація на підприємство Групи компаній «VITAGRO».

Групи компаній «VITAGRO» – багатовекторне підприємство, яке займається не тільки вирощуванням сільськогосподарських культур, а й садівництвом та тваринництвом. Велику нішу у компанії займає напрямок свинарства. З деякими компаніями, які  приїхали на зустріч, «VITAGRO» вже співпрацює. Вони займаються селекцією племінних тварин.

Не менш важливо для якісного вирощування свиней – клімат на свинокомплексах, переконують іноземні гості. Представник компанії,  яка спеціалізується на вентиляційних системах, переконує – свині, як і всі, люблять комфорт. Це стосується місця перебування, температури повітря та вологості у приміщенні.

Гостям провели екскурсію на місцевому елеваторі. Генеральний директор Група компаній «VITAGRO» Петро Лабазюк переконує, у веденні бізнесу потрібно завжди йти в ногу з часом. Стояти на місці – це не  про компанію.

В планах компанії на наступні роки вдвічі збільшити кількість як самих свинокомплексів, так і свиней.

" " " "